onsdag 11 september 2013

Imorgon åker vi ner för första gången! Finns lägenheten på riktigt?

Man kan ju faktiskt undra. Vad har vi gjort? Flipp eller flopp? Fynd eller magont? Det märks..

Imorgon bitti går planet och vi kommer att hämta nycklarna på Scandinavian Managements kontor för att sedan röra oss till vår (!) lägenhet. Det känns sjukt spännande och läskigt. Är den verkligen vår? Eller bor det en liten spansk familj där? Har lägenheten en stor fuktskada någonstans? Är grannarna galna? Är det ett rivningskontrakt? Har Urbanicazionen miljonskulder?
Som sagt.. Det märks!


9 kommentarer:

 1. Anonym9/11/2013

  Hej! Kul med en torreblogg till! Följer Preciosas och Ama de casas. Vi har lgh inte så långt från er i Cala Redonda (vid petancaparken Avd Paris / C Dr Waksman). Bara för semesterboende än så länge - vi har ett antal år kvar att jobba här i Estocolmo innan vi kan åka ned på heltid. Fast vi är där ganska ofta ändå. ;) Vet vilken ångest ni går igenom nu - vi gjorde samma sak för ett och ett halvt år sedan! :D Det gick jättebra!

  Hasta luego! //Susan

  SvaraRadera
 2. Anonym9/11/2013

  Grattis till er bostad i Torre! Jag har mitt ställe vid Play del Cura (5 min).
  Rinconada (spanien forum)

  SvaraRadera
 3. Anonym9/12/2013

  Lycka till med köpet. Köpte min för ca 26 år sedan. Många turer hade vi även på den tiden.
  Kram/A-K

  SvaraRadera
 4. Hola Hanna!
  Om urbanisationen har skulder borde ju din juristfirma kollat :-)Galna grannar finns däremot ingen garanti för :-)
  Lycka till!
  Ciao P ♥

  SvaraRadera
 5. Önskar er all lycka! Det blir nog bra! Tror på att om man har positiva tankar så brukar resultatet också bli positivt.
  Skall bli roligt att föja med via bloggen på era äventyr.
  Hälsningar Ditte

  SvaraRadera
 6. Glömde! Vill bara tillägga att det nu fungerar bra att kommentera...och det har du ju märkt.

  SvaraRadera
 7. Känner igen den där känslan. Vi köpte vår lägenhet i maj i år. Det känns fortfarande helt overkligt trots att vi var där 4 veckor i somras och hade det helt underbart. Lycka till och tack för kul läsning! Ska bli kul att följa med på er resa.

  SvaraRadera
 8. Anonym9/14/2013

  Fantastiskt kul med fler som vill dela med sig om sina upplevelser och erfarenheter när det gäller hus/lägenhetsköp i Torrevieja. Jag ser fram emot att följa ert. Vi gjorde er resa för 2 1/2 år sedan och det var fantastiskt och skrämmande samtidigt. Det slutade med en bungalow i La Rosaleda och var nog vårt bästa köp hittills. Grattis och lycka till! Maria

  SvaraRadera
 9. Jag tackar allra ödmjukast för era lyckönskningar, kommentarer och peppande ord! Roligt också att lite höra om er andra!

  SvaraRadera