tisdag 10 september 2013

Bakgrundshistoria

För fyra år sen var vi i Torrevieja för första gången. Äldsta sonen skulle fylla fem och den minsta var 10 månader. Vi hyrde en lägenhet privat via Blocket och allt var frid och fröjd. Som den äventyrsfrånvända person jag är upptäckte jag att bo i lägenhet i Torrevieja var ju alldeles otroligt smidigt. Billigt. Bekvämt. Svennebanan. Och alldeles underbart!

Redan året efter hyrde vi samma lägenhet och drog tillbaka. Lika piffigt tyckte vi att allt var även denna gång men nog hade en önskan om en egen lägenhet redan börjat gro och vi var till och med på en visning. Men, det var ju egentligen mest en dröm tänkte vi och åkte hem till kylan.

Samma vinter köpte vi radhus i Stockholm och av förklarliga anledningar kom vi inte iväg följande sommar. Men, sommaren 2013.. när den redan bokade och betalda Gotlandsresan blev inställd passade vi på att åka tillbaka till Torrevieja. Denna gång hyrde vi en annan lägenhet. Den var helt ok den med men den låg längre bort från havet (egentligen bara 3 km men det tog ändå ca 20 minuter med bil till en playa..). Till min stora förfäran hade den heller ingen vettig hushållssax, kuddarna var hemska och stekpannorna var helt undermåliga. Ja, ni förstår ju själva att så kan man inte ha det; bättre att köpa något eget!

Och sen drog det igång...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar