torsdag 19 september 2013

Hur gick det nu med Reliable Clima?

Vi hade uttryckligen sagt till dem att vi behövde åka senast kl 16.00 från lägenheten för att hinna till flygplatsen. "Inga problem!" Men 15.15 såg hela lägenheten ut som balkongen ser ut på bilden.


 

Den ångesten vi hade då var inte att leka med. Vi kunde ju knappast åka utan att de fick installera klart, men vi kunde ju inte heller riskera att missa planet. Vi skulle dessutom efter att de var klara städa av det sista i lägenheten, sätta upp tavlor på väggarna och ta lite kort ifall någon skulle vilja hyra lägenheten under vintern. Alla vi fyra därinne - dem och vi - sprang omkring som yra höns och stressade.

Klockan 15.55 var de klara och jag och mannen toksprang fram och tillbaka, upp och ner, borrade upp med tavlor, svabbade av golven, sprang in och ut med packning och sopor och 16.35 slängde vi oss svettiga och med magont in i bilen mot Alicante. Skulle vi hinna till flygplatsen så berodde det enbart på trafiken och på hur lång tid det skulle ta att lämna hyrbilen. Men som tur var: Trafiken var lugn, det var bara att glida in och lämna nycklarna och vi hann till och med ta en kaffe! (Vilket i och för sig berodde på att planet var försenat, men i alla fall..)


2 kommentarer:

 1. Oj, oj, oj! Det var tight! Men "mission completed". Bravo! Nästa gång får ni ta det mer piano...
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Anonym9/20/2013

  Så stressigt hade jag inte klarat. Blodtrycket hade slagit nytt rekord. Men ni fixade det.Ha det bra.
  // Tommy

  SvaraRadera