måndag 27 juli 2015

Italien - Dag 2

Våra vänner som vi hälsade på hade en överraskning på lur åt oss vilken betydde att vi ställde klockorna rätt tidigt, betydligt tidigare än våra Spanienvanor. De hade nämligen köpt biljetter till Imolas racingbana Autodromo Enzo e Dino Ferrari Di Imola! 
Lägligt nog var det det italienska mästerskapet just denna helg och vi hade biljetter också till paddocken så vi cruisade runt där bland stallen, staben, motorcyklarna, fantasterna och övriga svettbomber, i ca 40 graders värme.. Tur nog hittade vi ett vattenhål till slut (Läs: Öltält). 
Hursomhelst var det väldigt kul, en upplevelse utöver det vanliga och vi hann se flera lopp med både större och mindre hojar. Samtliga hade rätt många mer hästar än vår Punto. Till och med barnen som gled runt på små el-motorcyklar och el-kick-bikes i paddockområdet hade förmodligen mer hästar än Punton, om man säger så.. 

Efter lite siesta, dusch och ombyte drog vi iväg genom småbyarna runt Imola och upp i bergen där de visste att det fanns en juste restaurang där typisk och god italiensk mat inmundigades. 
Utsikten: mer än ok.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar