fredag 20 juni 2014

Om packning och att äntligen vara tillbaka

Ja, ner kom vi denna gång också. Med 74,7 kg i packning av 75,0 kg tillåtna. Men så gillar vi ju att resa lätt också..

Det mesta fick faktiskt plats tro det eller ej: SodaStream, blender, en lampfot, tupperwareburkar, sofföverdrag, kuddar, 2 DVD-spelare (varför nöja sig med en?), filmer, Playstation med div. kontroller och spel, en Brita-kanna, handdukar, påslakan, 2,3 kg LEGO och minst lika mycket leksaksbilar, böcker, luftmadrasser, sällskapsspel mm mm. Och ja just det, lite badkläder packades också ner på slutet..

Hur som helst, denna gång var låset i dörren orört och kylen fanns kvar och genast kändes det bra mycket bättre att komma ner än förra gången! Men vi fick dock en annan överraskning, om möjligt ännu mer oväntad än inbrottet sist: Vår balkong var ommålad! Spacklad, fixad och snyggt ommålad. Hm.. Vem.. varför? Det visade sig så småningom att det var urbanicazionen som fixat detta, vilket fick oss att känna oss lite extra välkomna och som att föreningen är seriös och stabil.

Eftersom lägenheten varit uthyrd till och från under vintern undrade vi också hur mycket som skulle vara helt och hur pass städad lägenheten skulle vara. Men, även här blev vi positivt överraskade: Lägenheten var fint städad och det mesta verkade finnas kvar i befintligt skick.
En annan sak som vi var lite nyfikna på var hur barnen skulle reagera. De hade inte varit i lägenheten sen visningen och som sagt, humöret var väl inte super-på-topp just då. Men efter bilresa, flygbussresa, ett par timmars flyg, utkvittering av hyrbil, resa från Alicante till Torrevieja och efter en gourmet-1-euros-middag på Carrefour så gick allt över förväntan. Kanske hade det i och för sig nåt att göra med den leksaksmuta de fick som välkomstpresent. Nåja, hur det än var med allt så var vi nu, om än trötta, på plats i vår alldeles egna lilla lägenhet i Torrevieja!

Äntligen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar